Vi klarer også gulvafslibningen

Efter 42 år med udelukkende fokus på det gode malerhåndværk kan Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S nu også kalde sig gulvfirma. Den 1. januar 2018 åbnede vi en gulvafdeling, så Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S nu både kan levere flotte, vægge, lofter og gulve.

Alle vores medarbejdere i gulvfirmaet har stor erfaring indenfor gulvafslibning og rådgivning, og vi garanterer den samme kvalitet, som vi siden 1975 har leveret på malerområdet.

Med fokus på kvalitet og service udfører vi alle former for gulvafslibning og genetablering af trægulve for både private, erhverv og det offentlige. Vi bruger kun de mest moderne maskiner og bedste materialer, så gulvet får en flot finish og rummet et helt nyt udtryk.

Fleksibelt gulvfirma

Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S er din garanti for et fleksibelt og seriøst samarbejde. Vi tilpasser gulvarbejdet til din kalender og leverer altid til aftalt tid, så vi ikke forsinker et eventuelt større renoveringsprojekt. Ud over gulvafslibning udfører vi også afslibning af dørtrin og bordplader samt oliering og lakering af gulve. Vi monterer også fejelister samt udfører epoxybehandling af gulve. Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S kommer også gerne gratis ud og giver råd og vejledning om gulve og gulvafslibning.